FESTA DE LA INFÀNCIA A SANTA COLOMA

El dissabte 20 de novembre és el dia Internacional de la Infància.

Per aquest motiu, l’Ajuntament organitza “La Festa de la Infància” la qual es caracteritza per ser una festa on els nens i nenes expliquen què fan i com defensen els seus drets.

La Festa de la Infància 2021 es realitzarà al Parc de Can Zam i començarà a les 10.30h. fins a les 13h. Es podran gaudir de tallers i activitats i, a partir de les 13h, podreu gaudir de l’espectacle “Absurd” del Circ Vermut. A més, dintre de la Festa es realitzarà l’“Hola, Nadó!”, que és un acte de benvinguda als nadons nascuts a la ciutat durant el 2021.

CURSA VIRTUAL KIDS– PUJADA A LA CREU DE MONTIGALÀ

Volem que els petits de la casa participin esportivament i gaudeixin de la natura així que aquí tenim una prova perquè puguin gaudir de l’experiència.

Prova oberta a nois i noies fins als 16 anys, totalment gratuïta!

NORMATIVA PER A AQUESTA CURSA

  • Inscripcions a: https://cebarcelonesnord.com/cursaindex/index.php
  • Els resultats s’han de gravar amb Strava i enviar al correu ligavigia@gmail.com. A l’assumpte poseu  el nom complet de la nena/nen que realitza la prova.
  • Dates d’inscripció: Del 29 de març al 29 d’Abril de 2021 o fins que arribem a 200 inscrits.
  • Dates per a realitzar la prova: De l’1 al 8 de maig de 2021.
  • Temps màxim per a enviar resultats: 08/05 a les 23:59h a ligavigia@gmail.com
  • Entrega d’obsequis: 16 de maig a la Plaça del Barri Llatí de 17h a 20h (Carrer del Perú, 45 08921 Santa Coloma de Gramenet)

OBSEQUIS: SAMARRETA I MEDALLA PER TOTES I TOTS ELS FINISHERS DE LA PROVA

PREMIS: Trofeus als 1r, 2n i 3r classificats masculí i femení.

Es tracta de realitzar un circuit d’orientació corrents o caminant, amb tres punts de pas obligatoris en l’ordre que vulgueu i com a punt de sortida i arribada el parc de la Bastida (Santa Coloma de Gramenet).

SORTIDA I ARRIBADA: Des del Parc de la Bastida, a l’entrada del Parc Natural prenent com a referència la cadena. 

RECOMANACIONS PER L’ENREGISTRAMENT DE LA PROVA

Assegureu-vos que el rellotge o mòbil està amb el GPS ok i així i tot, espereu uns instants abans de prémer Start per evitar qualsevol errada en el registre. En finalitzar, atureu el rellotge quan arribeu a la cadena!

Recordeu que Strava és l’única plataforma vàlida per anotar els vostres resultats i verificar els circuits, per tant tingueu cura que les activitats que ens passeu són correctes i d’acord amb la normativa de la cursa.

PUNTS OBLIGATORIS SEMPRE SORTINT I ARRIBANT AL PARC DE LA BASTIDA (La Cadena):

  • PARC DE LA BASTIDA (La entrada al Parc de la Serralada Marina, la cadena): 

https://goo.gl/maps/2jTbFuFENVLuQ1md8

  • Creu de Montigalà

https://goo.gl/maps/iZaSVz7aakrCC4vP9

  • Aqueducte

https://goo.gl/maps/PZVQj77MwzkaWVGD7

  • Monestir de Sant Jeroni de la Murtra

https://goo.gl/maps/w2VxDYHWvgE4jAcj6

MARXA CONTRA EL CÀNCER 2020

La COVID-19 ha provocat una emergència social que ha canviat les nostres rutines diàries, afectant el que més ens agrada, córrer. La carrera contra el càncer torna per a fer-nos viure la nostra passió i a més, fer-ho per una bona causa, recaptar diners per la investigació contra el càncer.

Aquest any, tornem més forts que mai, per això, la carrera contra el càncer no tan sols se celebra a Barcelona, sinó en tota Catalunya. Com? Corrent de manera virtual, des del 12/12 al 13/12.

Accepta el repte! Calça’t i torna a recórrer els carrers de la teva ciutat. Ajuda a la junta contra el càncer del teu territori a ser la guanyadora, sent la que aconsegueix major recaptació contra el càncer gràcies als teus Km recorreguts.

 

Inscripcions aquí.

PRÀCTICA ESPORTIVA, QUÈ ES PERMET I QUÈ NO

RESOLUCIÓ SLT/2700/2020, de 29 d’octubre

Una vegada publicada la resolució que limita la mobilitat i les activitats a Catalunya per intentar aturar la pandèmia del Covid 19, us fem un resum de com afecta a l’activitat esportiva.
Què no es pot fer:
1.- Tancament de les instal·lacions esportives: Les instal·lacions i equipaments esportius han de romandre tancats al públic (No diferencia entre instal·lacions a l’aire lliure o tancades, per tant, han de tancar totes). Per tant, no es pot entrenar.
2.- Aturada de les competicions: S’aturen totes les competicions esportives, excepte les d’àmbit estatal, internacional i professional, que s’hauran de celebrar sense públic.(recordem que es estan suspesos també tots els partits amistosos i similars)
Què es pot fer:
1.- Esport individual a l’aire lliure: Durant la setmana sense restriccions de mobilitat i de divendres a 6:00 fins a les 6:00 de dilluns, només es podrà fer esport individual al municipi de residencia o als municipis limítrofs.Tot i que es recomana limitar al màxim els desplaçaments fora del domicili.
2.- Esport en grup a l’aire lliure: de màxim 6 persones (o més sempre que siguin de la bombolla de convivència), mantenint la distancia de seguretat. (en funció de l’activitat practicada la distancia de seguretat recomanada és més gran dels 1,5m) Durant la setmana sense restriccions de mobilitat i de divendres a 6:00 fins a les 6:00 de dilluns, només es podrà fer esport individual al municipi de residencia o als municipis limítrofs. Tot i que es recomana limitar al màxim els desplaçaments fora del domicili.
3.- Activitats extraescolars: Que estiguin previstes en les programacions anuals, que es realitzin en el propi centre i que els grups de participants siguin coincidents amb els grups de convivència estable definits per l’activitat lectiva.