ENQUESTA

Cal que contesteu aquesta enquesta sobre les colònies que acabem de fer.

També ens agradaria saber l’opinió dels pares. Si us plau,afegiu un comentari a aquest article.

Si voleu veure les publicacions que vam fer des de LA SALA, cliqueu aquí

9 thoughts on “ENQUESTA

 1. Maria

  L’Alba ha arribat cansada, però molt contenta de les colonies. Ens ha explicat moltes coses, crec que s’ho ha passat bé i a l’hora après i ha tingut noves vivencies.

 2. Lurdes

  Gràcies Maria pel teu comentari. Jo també vaig arribar molt cansada però contenta perquè tot va anar molt bé (Fins i tot el temps!).

 3. mari

  L ´Arnau ens ha dit que han set unes colònies molt divertides,encare li dura la afonia, lo que li va agradrar més va ser ficar-se a dins el riu i pescar els peixos, ah! per cert , es pensava trobar a la bruixa LILIT.

 4. elena /jordi

  L’Arnau ha arribat molt content i ens ha dit que en els camps de treball s’aprèn molt .S’ ho ha passat molt bé amb tots els seus amics i amigues.

 5. rossi

  La Bruna ha arribat molt contenta, i diu que de les colònies que ha fet són les que li han agradat més, li agradaria tornari!!

 6. emma

  En Roger estava molt content de les colonies han set molt divertides una de les coses que mes l´agradat a set la cova de la Tuta. Tant que parlava de la bruixa Llitit i no l´han vist!!!. Tot i aixi s´ho ha passat molt bé…..!!!!

 7. Lurdes

  Gràcies pels vostres comentaris. Així coneixem també el vostre punt de vista.
  Llàstima que no vam poder veure a la bruixa Lilit! Però de vegades la imaginació és més potent que la realitat.

 8. dolors

  l’Aniol va arribar molt cansat, debia dormir molt poc per no perdre el temps i jugar molt. Li va encantar poder ficar-se al riu amb les botes.

 9. concep

  En Marc va arribar molt cansat i una mica afònic,però molt content.Ens va explicar que tot va ser molt interessant:la cova , la orientació pel bosc,les fonts(tot i que nosaltres hi solem anar almenys un cop l’any )i aquelles botes grosses amb tirants.Diu que s´hi hagés quedat més dies.Ah!només va faltar veure la bruixa LILIT només va veure l’escombra….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà