EN JORDI PERPINYÀ

Enguany hem tingut un alumne de pràctiques de l’Escola de Mestres de Vic a la nostra classe.

[kml_rm movie="http://video.xtec.net:8080/ramgen/lgalbany/classe.rm" width="352" height="288"/]

En Jordi fa molt bé de mestre. Ha fet classes de socials. Ens  ajudava a fer feina i a fer coses. Ha après molt. És simpàtic per tots i per tothom. KACPER i ERNEST

Hola Jordi deus estar bé no a la Serra? Nosaltres també estem bé a l’escola!!! Ens va agradar molt que vinguessis a fer pràctiques a l’escola amb nosaltres. D’aquí uns quants dies et trobarem a faltar! EGHOSA, PAULA i NÚRIA

Jordi ens va agradar molt que vinguessis  aquí a la nostra escola, perquè ho vas fer molt bé! Ens vindràs a veure algun dia? Vam aprendre moltes coses amb tu. Ens agrada fer socials. Ens agradaria que siguessis mestre nostre. MIREIA,JUDIT I GERARD.

En Jordi Perpinyà ens ha fet classe de Ciències Socials, i també ha ajudat en Kacper, i ha jugat a futbol a l’hora del pati, de porter, i ha après moltes coses, i ens ha ajudat a tots 24, ha estudiat de mestre i pensem que ha estat molt atent a l’universitat de Vic. Ha estat molt amable amb nosaltres, i ens ha acompanyat a mates, anglès, alternatius i religió…  JÚLIA,BRUNA, ALBA.

Ens va agradar molt que vingués en Jordi Perpinyà. Van ser molt guais les classes  de socials. Ens feia sector primari, secundari i terciari era molt divertit. ANIOL, ROGER I FRAN.

Ens ha agradat molt la teva classe de socials. Ets molt bo de porter, Jordi Perpinyà!!! Hem après els treballs: sectors primari, secundari i terciari i també t’hem fet un vídeo per tu a la classe dels huracans.3r. ARNAU A, ADRIÀ, GUILLEM P.

One thought on “EN JORDI PERPINYÀ

 1. jordi perpinyà

  Molt bona primavera, huracans !!!!! Sóc en Jordi,el mestre de pràctiques que vaig tenir la sort d’estar en TOTS vosaltres a primers d’any. Ara estic acabant de fer les memòries de pràctiques i molt sovint penso en vosaltres. En vàreu ajudar molt i vàreu fer que en sentis com a casa, qualcosa us estic molt i molt agraït, de debó. Una forta abraçada i SI, algún dia d’aquests us faré una visita llampec.
  Ah!!!Perdoneu el retard de la resposta, no en pensava tenir un espai reservat per a mi en el blog i avui tot fen una ullada ,ves per on !!!!
  P.D:KACPER, com va el català? Segur que has millorat moltissím.
  Records a tothom i fins aviat.
  A reveure.
  Jordi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà