Núria Ruíz León

cambiar-tamanonuria.jpg

Hola! Sóc la Núria i tinc7anys.Visc a Santa Eugènia de Berga.Vaig a l’escola CEIP JacintVerdaguer i m’agrada anar-hi perquè tinc moltes amigues.

A l’escola amb els amics jugo a moltes coses però el  que més m’agrada és a l’amagada. Vaig a la classe dels gossos, a segon, i fem moltes coses, però el que més m’agrada fer és tallers, perquè fem moltes coses. Tinc diferents aficions, per exemple m’agrada anar al cine i fer un passeig.

Perquè sapigueu més cosetes de mi, us explicaé que el  meu color preferit és el blau, el meu número preferit és el 1000 i el meu animal preferit és el gos.

Vinga ens veiem aviat i espero que visitis moltes vegades el nostre bloc. Adéu.

One thought on “Núria Ruíz León

  1. montse

    Hello Núria!
    Com va el summer? Espero que t’ho estiguis passant molt bé.Ens veiem pel setembre OK? Fins aviat.
    Montse

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà