Adrià Abayà Illamola

cambiar-tamanoadria.JPG

Hola! Sóc l’Adrià i tinc 7 anys. Visc a Santa Eugènia de Berga. Vaig a l’escola CEIP Jacint Vedaguer i m’agrada anar-hi  perquè  veig els amics.

A l’escola amb els amics jugo a moltes coses, però el que més m’agrada és espiar i amagar-me. Vaig a la classe dels gossos, a segon, i fem moltes coses però el que més m’agrada fer és  castellà,  perquè hi ha sopes de lletres. Tinc diferentes aficions per exemple m’agrada anar amb monopati i patinet.

Perquè sapigueu més cosetes de mi, us explicaré que el meu color preferit és el vermell, el meu número preferit és el deu i el meu animal preferit és el gos.

Vinga ens veiem aviat i espero que visitis moltes vegades el nostre  bloc. Adéu.

One thought on “Adrià Abayà Illamola

  1. montse

    Hello Adrià:
    Com van les vacances? Espero que t’ho estiguis passant molt bé. Ens veiem pel setembre,OK? Fins aviat.
    Montse

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà