AQUEST ÉS EL NOSTRE AQUARI

 

Ahir, dia 23 de novembre,  vam  acabar d’acondicionar l’aquari perquè els  nostres peixos visquin en les millors condicions possibles.

El procés que hem seguit és el següent:

Vam començar revisant tots els aparells : filtre, airejador, termostat, termòmetre, llum i programador. Tots funcionaven correctament!

Ja tenia aigua i uns troncs perquè els peixos s’amaguin i sorra gruixuda.  L’Ilyass ha portat uns elements de decoració d’un aquari que tenia ell: una àmfora i unes plantes artificials.

L’hem deixat en funcionament durant unes setmanes perquè l’aigua agafés la temperatura (26 o 27ºC) i anàvem netejant el filtre perquè l’aigua estigués cada cop més neta.

Finalment hem afegit els éssers vius: plantes i peixos.

Ah, i també hem posat més sorra de colors: blau i taronja.

Són peixos tropicals d’aigua calenta.

Els  seus noms al començament sonen estranys i costa aprendre’ls, però en poc temps sabrem com es diuen tots. També a informàtica farem una fitxa de cada peix amb la informació més important i la penjarem a la porta del laboratori perquè tots la puguem consultar.

Perquè ens comencem a entrenar…

PLECOSTOMUS

CORYDORA

XIFHO

GUPPY

MOLLY LIRA

MOLLY BALLON

Quan tinguem les fixes fetes també les penjarem al bloc perquè sapigueu coses d’ells.

Veureu que a l’aquari hi ha una bola verda, és una planta que es diu:  CHLADOFLORA AEGAGRO. Poseu aquest nom al buscador i podreu llegir quina funció fa a l’aquari.

 

Ara ens toca estudiar les tortugues

Després de la visita al CRARC tots i totes tenim moltes ganes de saber més sobre les tortugues. Des del bloc podem aprendre de valent clicant l’enllaç que ens porta a la webquest de treball.

 

ESTUDIEM LES TORTUGUES

I TAMBÉ JUGUEM.

Ep, mireu les fotos que va ser una sortida molt interessant!!!

 

I si us voleu divertir aquestes vacances de pasqua podeu pintar, retallar i muntar una tortugueta.

Cliqueu les tisores i seguiu les instruccions.

Endavant!!!