LA VISITA DEL FERRAN ALZINA

Va vindre el Ferran Alzina a ensenyar-nos una activitat, ens va explicar algunes coses sobre les màquines de vapor i després ens va dir que faríem ocellets de paper individualment. Després ens va fer montar la nostra companyia de ocellets de paper per veure qui feia més ocellets de paper en 2 minuts després vem fer com una màquina i cadascun feia una part dels ocellets de paper i alguns s’encallaven uns altres o feien malament i al final ens podíem emportar màxim 2 ocellets de paper i els que van sobrar els vam penjar per l’escola.

 

Que has fet? Ocellets de paper.

Què has après? A fer ocellets de paper.

Com ho has fet? Amb ajuda dels companys.

Per què t’ha servit? Per cooperar més amb els companys.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *