Jornades culturals

Durant la setmana del 24 al 27 d’abril hem realitzat les Jornades Culturals. Aquest curs les hem dedicat a estudiar les Energies Renovables.
Vam començar fent un projecte: què sabíem?, què volíem aprendre?… ens vam posar a buscar la informació i a fer els nostres treballs.
Un dels dies vam fer un taller on ens van explicar els diferents tipus d’energies renovables i vam poder veure un forn solar, una cuina solar…
Per acabar vam fer les exposicions dels nostres treballs a la resta de la classe.

Visita a la comissaria dels Mossos

Vam anar a visitar la comissaria dels Mossos d’Esquadra.
Vam anar a una sala on van fer les presentacions dels mossos que ens farien la visita. Després vam baixar al pàrquing, on vam veure els cotxes de la policia, les motos i les furgonetes antidisturbis, a les que vam poder pujar i posar-nos el seu casc. També ens van ensenyar el material que porten als cotxes.
Després vam visitar l’armer, que es on guarden les armes, les garjoles, la recepció, el menjador…
El que més ens ha agradat es poder pujar a les furgonetes antidisturbis i posar-nos el casc. Ens voleu veure fent de Mossos?

Nadal

Durant el mes de desembre vam realitzar diferents activitats a l’escola, vam decorar els passadisssos, vam preparar la Cantata de Nadal que vam fer al Teatre la Salle…tot amb molta ilusio!!

Nadal a l’escola! on PhotoPeach

Cantata de Nadal on PhotoPeach

</object