Ha arribat la tardor a les classes de primer

Us saludem des del bloc de la promoció de 2006, que enguany comença 1r.

Els nens i les nenes estan contents perquè “ja són grans”. Han deixat l’edifici d’educació infantil per anar a l’edifici de Primària. Estan emocionats, nous llibres, nous espais, nous mestres, més treball i nous reptes. Els tutors els veiem molt il·lusionats i amb molt motivats. És molt important, perquè sense motivació no hi ha aprenentatge.

Ja ens anem adaptant a les normes, a les rutines i al treball. Sense adonar-nos hem arribat a la tardor, l’època més engrescadora de l’any. Les dues classes de primer han fet un racó amb fulles i fruits de la tardor. És preciós i us animem que el vingueu a visitar.

Us deixem amb unes quantes imatges del nostre dia a dia. Esperem que us agradin.

Els tutors, Rosa Mari i Ruben.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *