Una mica de mi…

“Toçuderia i passió pel que fa” seria la frase que la defineix.

Diplomada en magisteri i llicenciada en psicopedagogia, des de petita viu a casa i de molt a prop la docència, els seus pares es dediquen a l’educació i sense adonar-se’n li trasmeten una vocació. Una vocació que creix a mida que pren contacte amb els seus alumnes, de fet són ells mateixos que la convencen de la feina que fa i de la importància de crear dinàmiques que afavoreixin el desenvolupament i el creixement de les personetes que té al davant. Actualment, i des de fa cinc cursos, posa en pràctica experiències del tipus competencials amb alumnes de cicle inicial. És una convençuda de l’ús de les TIC motiu pel que esta cursant el Màster universitari en Innovació Educativa i TIC.

4 thoughts on “Una mica de mi…

 1. aida

  bones!!!sóc professora i, aquest any estic a primer de primària i, he estat visitant els teus recursos que has penjat a la teva pàgina personal, la veritat m’han agradat moltíssim!!!!
  personalment, m’agrada molt treballar amb memoris i material manipulable, ja que crec que aprenen molt més els nens i nenes!!!!!!

  bon nadal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. ggrau4 Post author

  Hola Aida,
  gràcies pel missatge i de debò espero que el que hi ha penjat a la web et sigui de profit.
  Bon Any!

 3. Anna i Guillem

  Et volem felicitar per aquesta proposta tant ben elaborada,ens farà un molt bon servei,sobretot al Guillem i més endavant a l’Aina també!!
  Molts petons i torna aviat!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *