SANT JORDI A L’ESCOLA

Divendres vam celebrar Sant Jordi a l’escola!

Durant el matí vam fer l’entrega de premis  tant de dibuix com del concurs literari pels alumnes de primària. A més, els alumnes de 6é, ens vam fer una representació de contes barrejats i va ser molt divertida.

A la tarda, vam anar tots al pati i primer els alumnes de 5è ens vam fer la llegenda de Sant Jordi i després vam fer els balls que hem preparat. Aquest any, els balls eren bandes sonores de pel·lícules i p3 vam fer “el libro de la selva” amb la cançó “quiero ser como tú!” Així que ens vam vestir amb colors que representessin el foc i ens vam fer unes pulseres amb foc!! després del nostre ball, vam veure els balls de tots els nens i nenes de l’escola!! Va ser molt divertit!!

Els pares estaven convidats així que van poder disfrutar i gaudir dels nostres balls!!

Mireu aquestes fotografies del nostre ball!!!!!!!!

bloc-1

estem esperant el nostre torn!

bloc-2

Ens preparem a la pista!

bloc-3

Comença la cançó!! Braços amunt!

bloc-4

i ara voltaaaaaaaaaaaaaa!!

              

bloc-5

Adéuuuuuuuuuuuu!!!

I ara gaudiu de la cançó!!!!!!

quiero ser como tú!! El libro de la selva

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *