LES COVES D’ALTAMIRA (Cantàbria)

Les coves d’Altamira estan situades a Cantàbria. Va ser descoberta per Marcelino Sanz i Sautola l’any 1879. El seu descobriment va comportar molta polèmica perquè ningú es creia que les pintures rupestres que hi havia a dins de la cova fossin fetes pels homes prehitòrics, ja que estan molt ben fetes i conservades.

Actualment, són les coves més importants i famoses del Paleolític a nivell mundial. La cova d’Altamira ha estat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i és una de les joies més importants de Cantàbria i, probablement d’Espanya, donat el seu reconeixement.

A continuació podeu veure un petit recull de fotografies de la cova:

De fotos quart
De fotos quart
De fotos quart
De fotos quart
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *