Qui és en Kuais?

Els nens i nenes de P-3 estem treballant el nostre esquema corporal amb l’ajuda d’en Kuais. En Kuais és un personatge de les estrelles que, cada setmana ens envia una part del seu cos per anar-lo muntant. A més, també, cada setmana, ens envia un CD amb l’explicació de la part del cos que ens porta, ens diu perquè serveix i a vegades, fins i tot, ens ensenya alguna cançó! Ah! I també ens envia jocs i diferents materials relacionats amb la part del cos que ens porta. Ens ho passem molt bé!

En el vídeo del programa “L’escola a casa. Mira què fem!” de la web edu3.cat, podem veure com a la Llar d’Infants “La Baldufa”, de Masquefa, es treballa l’esquema corporal amb l’ajuda d’en Kuais. 

[kml_rm movie=”http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/videoteca/miraqfem/5m4974.rm” width=”352″ height=”288″/]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *