Jornada de portes obertes 2019

Aquest dissabte, 16 de maig, l’Institut La Plana ha obert les seves portes a totes aquelles famílies, que han volgut conèixer el centre.

Al llarg del matí, de 10:30h a 13h, hi ha hagut visites guiades per ensenyar el projecte educatiu i les diverses activitats que es porten a terme.

La Gastroneta ha despertat molt d’interès als visitants!

    

Publicat dins de Comunicació, General | Deixa un comentari

Enllestint els bancs i les taules exteriors

     

Publicat dins de General, Tecnologia | Deixa un comentari

Anàlisi del consumidor

Des d’Economia a 4t d’ESO dedicaran unes quantes classes a fer un Anàlisi del consumidor, sessió 4 de treball. Estan preparant unes enquestes, que faran a l’alumnat, al professorat i al personal no docent de l’Institut.

Publicat dins de Economia, General | Deixa un comentari

Continuant el mobiliari exterior

      

      

Publicat dins de General, Tecnologia | Deixa un comentari

Punts forts i febles de la competència

Comencen la sessió 3, Analitzant la competència, des de l’optativa d’Economia i empresa de 4t d’ESO. En concret han de fer un estudi sobre els punts forts i febles dels cereals, la brioixeria, el cacau soluble i la llet.

Resultat d'imatges de imágenes gratis cacao con leche y cereales   Resultat d'imatges de imágenes gratis cacao con leche y cereales

Publicat dins de Economia, General | Deixa un comentari

Fabricació del mobiliari exterior

                    

Publicat dins de General, Tecnologia | Deixa un comentari

1.375,1 milions d’euros en brioixeria

Els alumnes de l’optativa d’Economia i empresa de 4t d’ESO comencen la sessió 2 de treball, Anàlisi del sector.

Per estudiar-lo estan analitzant la grandària del mercat, la tendència de consum, el consum mitjà per habitant i els principals productes consumits.

  Resultat d'imatges de bolleria

Els alumnes ens comenten que…

  • Durant el 2015 es van transportar més de 165.529,72 tonelades de cacau.
  • A Espanya durant el 2016 es van consumir 1.521,3 milions de quilos de pa.
  • En el 2016 es consumir fer 830,8 milions de litres de suc.
  • Hi ha un consum molt alt de llet i pastisseria.
  • En el 2017 les empreses de cereals van inciar una gran campanya d’innovació.
  • La bolleria ha augmentat un 1,5% a Espanya.
  • Durant el 2016 es van gastar en 1.375,1 milions d’euros en productes de brioixeria a Espanya.
Publicat dins de Economia, General | Deixa un comentari

Ideant el mobiliari exterior

Els alumnes de l’Aula Oberta han d’idear com faran el mobiliari exterior de la Gastroneta amb material recicables. Decideixen que el faran amb palets i ara cal plantejar-se el disseny.

Publicat dins de General, Tecnologia | Deixa un comentari

Presentacions d’anàlisi de l’entorn

     

Publicat dins de Economia, General | Deixa un comentari

Restaurant l’exterior

L’exterior necessita també que li dediquin unes quantes sessions els alumnes de l’Aula Oberta.

Publicat dins de General, Tecnologia | Deixa un comentari