SSSHHHHHH…..


Una imatge de silenci?

La Tània pensant. I què pensa? Això és el que més mola! Mireu tot rumiant quin cartellet de silenci ha ideat. Obviament no hem trigat res a fer-ho per què la idea era bona.

Atenció: Resulta que la goma eva és súperconeguda arreu del món i jo no en sabia de la seva existència, es poden fer milers de coses i nosaltres l’ hem aprofitat per aquest cartell. De ben segura estic, que aquesta temporada serà el material que més “pegui”, però tranquilitat, que és tova i no fa mal…jajaja, què bo! quin enginy de gràcia!

 

2 thoughts on “SSSHHHHHH…..

 1. abello

  De ben segur que serà el material de moda a l’escola a la temporada primavera-estiu del Galí… Ja, ja… Va, a veure que s’ens acudeix per fer. Ummmm… Folrar l’escala d’emergència? Ei! Jo tampoc en tenia ni idea d’això de la goma eva (nom estrany, no?). I la Tània és una crack de la plàstica. Està deixant el listón molt alt.

 2. María

  Aquest rètol està penjat a diferents llocs de l’escola. Hi estan
  per fer-hi silenci i a vegades es fa silenci i hi ha vegades que
  ningú fa cas i no fa silenci.

  María Páez Mérida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *