44 thoughts on “El fòrum de les llengües a 6è

 1. Monica

  El vídeo ha estat interessant. A Índia el ball és diferent. A Argentina han estat una mica vergonyosos encara que ho han fet força bé. A Rússia encara que els ha costat una mica al final els ha sortit bastant acceptable en la meva opinió. L’educació, la vestimenta, els esports, els menjars, la geografia, el clima, la població, i les dades són importants encara que no ho sembli. Ha estat divertit i emocionant. Espero que es torni a fer.

 2. Sònia

  Aquest vídeo del fòrum de les llengües és molt bo.
  La nostra classe i les altres han fet un bon treball, nosaltres els de 6ªC ens vam esforçar molt com les altres classes.
  Vam tenir que buscar molta informació, practicar per exposar sense por i aprendre’ns el guió del que direm.
  Els de sisè A també s’han esforçat molt per fer aquella gran pancarta i els de sisè B també perquè per fer tants papers informatius d’Argentina potser han necessitat buscar molt.
  M’ha agradat el vídeo perqué tots ens em esforçat i també perquè esta molt bé.

 3. Jesús

  Aquell dia va estar molt bé, m’ho vaig passar molt bé i va ser molt divertit.
  Jo vaig estar a l’Índia,Marroc,Grècia i Argentina i ja està.
  Vaig aprendre a escriure el meu nom en Grec. A Argentina vam menjar
  “dulçe de leche” està bo jo vaig repetir una vegada. Vaig riure molt a totes les classes. A mi m’ha agradat molt i espero que als altres també li hagi agradat molt. 😀

 4. kristina

  El dia que havíem fet el fòrum de les llengües, jo nomes vaig visitar 2 classes, la de Argentina i la de Grècia.
  El país que em va tocar a mi era Rússia, el tema “LES FESTES”
  Aquell dia va ser molt divertit, nerviós,emocionant…

  El vídeo esta molt bé, va ser divertit veure com explicaven coses i com ballaven a India.

 5. MARIO

  Ha estat molt divertit i hem après moltes coses, hem après ha dir algunes paraules en Rus,en Argentí…Hem après a escriure el nostre nom en Rus i en Grec etc.
  Hem visitat molts països com ara:el Marroc, a Uruguai,a Grècia, a Índia i a Argentina.
  Vam menjar com unes galetes de Uruguai i també a Argentina vam menjar “dulce de leche”.I finalment vaig anar ha exposar a la meva classe.:D

 6. Noel Kumar

  M’ha agradat molt, aquell dia m’ho vaig passar molt bé. Quan vam anar a la classe de 6èB vam menjar una cosa molt típic de Argentina que es diu “dulce de leche” era molt dolç. Aquell dia vaig aprendre moltes coses d’altres països que jo no en coneixia. Quan em va tocar fer la exposició em vaig posar molt nerviós però al final em vaig tranquil•litzar. També quan vaig anar a la classe de 6èA que van fer Índia no vaig aprendre res perquè tot ja ho sabia perquè sóc de Índia.

 7. Elen

  En el fòrum m’ho he passat molt bè, perquè hem après coses noves de països diferents. Jo he anat a Marroc i a Argentina,i quan em tocava anar al altres països, m’he quedat a la classe, perquè no em volia anar. El Marroc (5èA) m’ha agradat, però m’ha agradat més Argentina (6èB), perquè a Argentina havien donat més informació i ens han donat una cosa per menjar, i estava molt bona.

 8. Omar

  M’ha agradat molt el Fòrum de les llengües. He après coses de diferents països com par exemple: Grècia te un Abecedari semblant al Espanyol està clar amb alguns canvis. M`ha fet molta gràcia el Fòrum de Uruguai perquè podíem ballar el ‘’Tango’’.En Jesús m’ha explicat coses que no entenia. Quan vaig exposar el meu tema que era la Gastronomia de Rússia vaig passar vergonya però en Jesús em va dir concentrat en el teu tema i oblidat da la gent i m’ha resultat un gran èxit, gràcies en Jesús. Lo que més m’ha agradat és menjar les galetes amb dolç de llet .El meu company Harjot,Carles i en David ens ho hem passat de luxe. Un dels meus companys va memoritzar un paperet de 20 línies i va treure un excel•lent en la seva exposició. Aquet any el Fòrum de les Llegües ha resultat un gran èxit, dono gràcies als tutors i el meus companys. M’he quedat sense paraules!

 9. Fatima

  El vídeo està força bé m’ha agradat la presentació la música i tot! El dia del fòrum de les llengües.
  A l’Índia ens explicat moltes coses com ara el típic ball d’ Índia que és el “Bollywood” i que la majoria de la població índia són islamismes o/i budistes. També ens han presentat les festes, per exemple la festa de tots colors consisteix a tirar colors com pols entre si, aquet any la festa s’ha fet al meu barri, he tingut l’oportunitat de veure-la.
  A Argentina es parla el castellà però d’una manera una mica diferent, per exemple “pivé” aquí vol dir noi. Els diners no són com aquí allà tenen pessos en lloc d’euros i tenen centavos en lloc de cèntims.
  Rússia ha estat genial ha estat una presentació molt bona .M’ha agradat molt.
  M’ho he passat ve al fòrum de les llengües.

 10. Albert

  Aquest treball ha sigut força divertit, Hem visitat alguns països:
  Varem anar a India, allà hem aprés els balls típics. Desprès va ser Marroc, allà varem aprendre la seva cultura. Més tard varem anar a Uruguai, allà varem aprendre la música i les galetes eren molt bones i les varem agafar gratis.
  El país que nosaltres varem fer Rússia, varem aprendre el menjar, les festes, etc…

 11. Jose angel

  En el fòrum de les llengües hem après moltes cosses dels països argentina les robes argentines el menja que es dolç de llet . el nostre país era Rússia jo amb el meu grup fèiem l’economia de Rússia altres grups van eren de vestits robes menjar les festes etc.. També hi havia india la musica el vestits i mes coses a 5è vam anar a Uruguai les galetes eren molt bones per que quasi tota la classe va agafar les galetes tenien gust una mica a xurros, eren gratis per provar desprès verm anar a 5è a una altre classe era Grècia em va agradar molt el ball era bonic però et liava bastant per que tot el rato teníem que creuar els peus per això era divertit vaig agafar un parell d’olives per provar-les hem van agradar però no eren les de Grècia

 12. Yanina

  A mi el que més m’ha agradat és anar a visitar el treball de les altres classes i esposar.
  Les dues classes que m’han agradat més són Grècia i Uruguai. Per fer Rússia vam estar
  molts dies preparant les exposicions, la bandera, etc… .Quan em va tocar exposar
  vaig fer L’educació a Rússia.
  Vam estar tot el matí visitant classes primer vam anar a la classe de cinquè A, que ells
  Van fer el Marroc, ens van explicar alguns menjars, quantes vegades s’ha d’anar
  a resar etc. Desprès vam anar a la classe de cinquè b ells/elles van fer Uruguai, ens van
  explicar coses sobre el Tango , la roba que porten a les escoles, els menjars típics. Desprès
  a l’hora del pati ens van donar pa amb xocolata. Quan va acabar el pati vam anar a veure
  Grècia allà ens van explicar una mica sobre l’abecedari , l’historia, els menjars, etc.

 13. Sara Cátedra Palacios

  El vídeo m`ha agradat molt encara que jo no surti està força bé .
  Lo millor és veure lo bé que s’ho passa la gent : ballant,explicant,etc…
  De la gent del meu grup a mi ha estat a la que la costat més .
  Sempre fa vergonya parlar davant tota la gent a mi m`ha fet molta vergonya.
  He vist a gent que també li ha fet molta vergonya es dir a casi tots.

 14. delfina

  Nosaltres vam fer Argentina . Jo vaig fer els esports , el nostre grup estava molt nerviós .
  Però als demes nens els van agradar a més que els vam dona galetes amb dulce de leche.
  Rússia va ser molt divertit al igual que India i que ens van ensenyar com es balla a India
  i a Rússia ens van ensenyar menjars típics.
  També vam anar a la classe que feia Grècia era molt divertit perquè eren com unes ens van ensenyar a ballar com a Grècia i cada nen ens explicaven desde unes paradetes.

 15. qadeer

  El nens ballen i mengen i també miren els fotos i nens també expliquen coses de Argentina i Rússia i India el meu classe treballen de argentina moneta de argentina es
  diu peso argentina costat de Xile argentina es a Amèrica de sud la ceba bandera de color blau i blanc el menjars típic diu les alfejores.

 16. Nathan

  A mi m’ha agradat molt Rússia. Perquè van explicar molt les coses i estaven molt atents tots els nens que feien Rússia. I també m’ha agradat la meva classe jo vaig fer la gastronomia i tots els nens estaven atents li van agradar molt els menjars que teníem. I m’ha agradat Grècia perquè explicaven les coses molt bé i estaven molt interessats i el menjar que tenien era molt bon.

 17. Carla

  M`ha agradat el fòrum de les llengües però hi ha països avorrits i el meu grup diuen que ho va fer molt i molt i bè i jo el país q mes m`ha agradat es Uruguai te explicaven be i jo ho vaig entendre tot i ma va agrada molt Argentina que es el meu grup van venir 5º A
  i es van portar molt i molt bè tots va escoltar i me’n van a ajudar a fer-ho i el millor grups son ells.

 18. kevin

  Nosaltres vam fer Argentina , a mi em va tocar la història , els nenes i nenes van posar molta atenció. A mi em va agradar Rússia , van explicar moltes coses.
  La nostra classe va preparar dolços de llet .Grècia va estar molt bé ens van ensenyar a ballar i també i han preparar menjar típic de Grècia , vestits típics de Grècia
  En Uruguai avien moltes coses: mùsica,mate,uniformes de l’escola…

 19. binta

  En el fòrum de llengua a està molt bé per que la gen feia preguntes amb lògiques.
  En la meva classe em fet una miqueta de menjar el meu grup està va nerviós i tots
  li han agradat. La meva classe feia Argentina i en el altres classe m`ha agradat totes les
  classes per que ho explicaven molt bé… Grècia estaven ballant hi ha sigut una passada van fer una rodona i van fer una rotllana.

 20. Laura

  El fòrum m’ha agradat, la presentació està força bé, al meu grup li he vist una mica nerviós però van estar molt bé. Les altres classes van estar bé, s’explicaven molt bé. Nosaltres vam fer Argentina vam explicar sobre: les monedes,el balls,els menjars típic etc… En la nostra classe hi havia dolç de llet,vam menjar tosta frites vam oferir galetes amb dolç de llet i els hi van agradar molt. M’ha agradat el fòrum ha estat força bé.

 21. mariam

  El fòrum de llengües me ha agradat molt la nostra classe per que la gent preguntaven molt i escoltaven. A les altres classes per exemple Rússia me ha agradat que els nens explicaven molt bè igual que Grècia per que ens han explicat molt bé.
  La nostra classe em fet una mica de menjar i esta va molt bé .
  Jo explicava les monedes ma agradar.

 22. David.M

  hola les coses que m’han agradat del meu a estat el vall de la Sussi i d’en Manel
  de sisè b ha explicat el mapa molt bé i també als pesos desprès en un país que es deia Grècia i vam escriure els nostres noms en grec desprès en Uruguai el té que tenia un olor fastigós que és com marihuana Rússia és un altres país que vaig anar a veure`l
  les nines russes el menjar les banderes desprès Argentina la que em va agrada més tenia un menjar molt bo que es deia dolç de llet.

 23. Naima

  M’ha agradat molt veure els meus companys i les altres classes explicar coses i costums dels altres països del món. Nosaltres vam explicar India

  Marroc:van veure fotos,roba,costums i menjar típic com el cuscús.

  Grècia:Ens van ensenyar a escriure el nom en grec un ingredients típics d’allà

  Argentina:Ens van explicar coses d’allà ens van donar galetes amb dolç de llet i ens van posar cançons de una sèrie de la televisió.

  Rússia:ens van explicar on era situada i els seus països més poblats

 24. Sara . a

  A mi lo que m`ha agradat es les coses que tenen en les classe per exemple en Argentina el menjar en Rússia las nines de india com es la meva classe m`ha agradat las llegendes com són les monedes i a mi també m`ha agradat com he explicat les coses i també com han explicat la Belen el Manel i el David .m nosaltres erem un grup , el dia del fòrum de les llengües es el dia mes divertit. Ah se m`havia oblidat de Grècia ai nosaltres vam escriure els nostres noms en grec i en Uruguai es també un país que em anat a visitar que tenia una cosa que tenia un olor fastigós que eres marihuana i allò es tot de el fòrum de les llengües.

 25. oscar

  Índia es un país meravellós .El país es molt gran .Grècia va estar molt bé. Uruguai va ser molt divertit dar molt. Argentina va ser la que mes em va agradar a més a més al final ens van donar galetes amb dolç de llet eren boníssimes un nen es va menjar catorze galetes amb dolç de llet. El Marroc em va agradar també molt però el menjar no feia bona olor.

 26. david

  en el forum de les llengues m´ho he passat molt be i en la nostra classe ha sigut la que màgradat més.em posava nervios pero no passa res.

  (:(

 27. MARKO

  6A M’AGRADAT LA DANÇA QUE HEU FET DE INDIA I COM VA BAILLAR LA JERMANA DE OMAR

 28. harjot

  el forum de llengues m’he passat molt be.totes les classes ho havien fet molt be,ha sigut el millor forun de la meva vida.

 29. ZAIRA

  ME VAIG PASSAR MOLT BE EN TOTES LES CLASSES EREN TOTES MOLT BONIQUES LES PRESENTACIONS DEU

 30. Belén

  M’ha agradat molt.
  He vist quan sortia jo presentant l’índia.
  I també he vist quan sortien les meves amigues.
  Espero veure un altre vídeo.
  I també he vist a l’altra amiga meva Kristina.

 31. Pooja

  En el fòrum de llengües me l`he he passat molt bé totes les classes m’han agradat i sobretot a Rússia per que he vist moltes coses que havien portat…

 32. mariam

  en argentina el dulce de leche estava molt bo .m`agradat molt el forum de les llengües

 33. tamara

  El fòrum va estar molt bé , la majoria dels grups ho van fer molt bé .El meu grup vam estar molt nerviosos sobretot jo.A nosaltres ens va venir a veure 5b es van portar molt bé van dir que els havia agradat molt, segurament però el “dulce de leche”!

 34. Maria

  El fòrum de les llengües m’ha agradat molt.
  Ha estat molt divertit. A Rússia hem après moltes coses, sobre els menjars y les tradicions. El grup que més m’ha agradat
  i el país a sigut Argentina. Pero tot i això m’han agradat molt tots el països.

 35. David

  El fòrum de les llengües va ser molt divertit però no em va agradar que vam tenir que estudiar el que ens tocava dir.Crec que totes les classes van estar molt bé. Però no vaig poder veure Rússia.

 36. Marta!!!!

  El dia del fòrum m’ho vaig passar molt bé, vam riure molt i ens vam divertit molt.

  La classe que més m’ha agradat és 5ºc Grècia vaig aprendre molt perquè van explica molt i molt bé.

  M’ho vaig molt bé

 37. FRAN

  Jo crec que les 3 classes ho vam fer molt bé,ens ho vam passar molt bé, el que més em va agradar va ser ((apart de Argentina)) va ser Grècia. Totes les classes que vam anar estaven nerviosos, la nostra també la classe de Argentina donava “dulce de leche” .el meu grup vam repetir moltes vegades.
  La meva opinió era que o vam passar molt bé:).

 38. Judith.

  M’ha agradat molt el fòrum de les llengües. El país que més m´ha agradat ha sigut Argentina. També m´ ha agradat molt Rússia. No vaig poder veure el Marroc hi ara ho he vist , estava bé.

 39. Mati

  M’ho vaig passar molt be ,pero no em va agradar quan teniam que estudiar i estava molt nervios.
  ¡VA SER MOLT DIVERTIT!

 40. Irene

  El fòrum de les llengües,es la primera vegada que ho faig,soc nova en aquesta escola,em va agradar força,però,el meu grup estava una mica nerviós “en general” especial ment jo la mes nerviosa,però em va agradar molt,Grècia i Rússia els altres no estaven malament però,algun no el vaig poder veure com Índia , en el meu país hi havia “dulce de leche” estava boníssim

  Irene :)=);):$=O

 41. Carolina

  Va estar molt bé aquell dia, però com tots els grups no vaig poder veure un país, el país del meu cosí macu, el Marroc. Quan jo vaig exposar, em va tocar un grup molt interessant, que feia preguntes que ni els meus companys ni jo sabiem sobre Argentina.
  Després a la tarda vam menjar dolços tipícs d’Argentina que companys i companyes van fer amb dolç de llet.
  QUE BONS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ” ”
  o o o o o o o o o o o o o o o o o o

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà