59 thoughts on “El fòrum de les llengües a 3r

 1. Laura

  A mi m’ha agradat molt Itàlia perque vam menjar panettone i pizza vam fer cullarets de pasta i era molt divertit i tambe vam fer un joc al pati amb els nens de quart.

 2. Marta

  M’ha agradat molt Itàlia perquè em menjar pizza i panetone que estava molt bo
  i tambe perquè em fet cullarets de pasta i perquè estava molt decurat i tambe Bulgária perque em fet ninots.

 3. Ecaterina

  M ‘ha agradat India per que hem vaig fer un tatuatge de henna i pintar-me els llavis a Bulgària m’hagradat la banitsa a Itàlia hem menjat pitzza i panettone estava delicios i els cullarets de pasta.

 4. Abril

  M` ha agradat Itàlia perquè em fet collarets de pasta hi havia de diferents tamanys de gran i de petit me menjat panettone de xocolata i de fruita el de fruita no m`ha agradat.

 5. Clara

  Em va agradar molt Itàlia perquè vam menjar pizza i panettone de xocolata. Tambè em va agradar molt la història de terror que ens van a explicar a Romania . I sobretot el joc dels enigmes que vam jugar al pati encara que algunes endivinalles eren una mica dificils.

 6. Maria

  M’ha agradat molt la Índia,Itàlia i Bulgària fent ninos de la sort un blanc i un altre vermell i ha Itàlia vam menjar pizza panetonne i formatge i ha la Índia ens vam posar mocadors.

 7. Hawa

  M’ha agradat molt Itàlia perquè vam menjar panettone i pastis i m’ha agradat molt i jo vull repetir una altrae vegada per tastar una altre begada i bam fer un collaret

 8. Alvaro

  M’hagradat Italia perque vam menjar panettone i tambe amb va agradar Romania ens van contar un conte molt guai

 9. edu

  A mi m´ha agradat la pizza de Itàlia els collarets de pasta macarrons nyam l’Amanda se’ls menja i no queden macarrons al seu collaret si que tenia gana no vull veure la cara de la seva mare.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà