Taula Periòdioca Gegant a la UdG

El divendres 18 de Novembre es va inaugurar la Taula Periòdica gegant a la Facultat de Ciències de la UdG. Es tracta d’un projecte desenvolupat gràcies a la col·laboració entre la C4D, el Departament de Química de la UdG i diversos centres de Secundària de la demarcació. Sota la organització de Josep Duran, de la C4D i Dept. Química UdG, s’ha dut a terme aquest projecte de construcció d’una gran Taula Periòdica (de més de 10 m de llargada per 2 m d’alçada) amb objectes quotidians a la casella de cada element (els quals contenen l’element en qüestió, evidentment).

Els alumnes de 1r de Química de Batxillerat van col.laborar durant el curs passat fent la fitxa explicativa i proporcionant l’objecte quotidià per 4 elements; el iode, el sofre, el zirconi i el xenó.

Aquesta Taula restarà com a exposició permanent a la planta baixa de la facultat de Ciències.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *