CFGM de Gestió Administrativa i CFGM de GA (àmbit jurídic)

IMG_20170524_155526

Gairebé estem finalitzant aquest curs, quin plaer haver compartit aquest temps amb tots vosaltres. Sou fantàstics!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ ADMINISTRACIÓ I FINANCES

Captura

Publicat dins de General | Deixa un comentari

HEM VISITAT LA BORSA DE BARCELONA

2017 visita borsa

El nostre alumnat de 2n curs del Cicle Formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa, i el de Gestió Administrativa en l’àmbit jurídic,  el passat mes de març vam visitar la Borsa de Barcelona.
Aquesta activitat forma part dels continguts que s’imparteixen en aquest cicle formatiu en el Mòdul Professional d’Operacions auxiliars de tresoreria.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

ALUMNAT DEL CICLE FORMATIU DE GRAU MITJÀ DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA

L’alumnat de segon curs de gestió administrativa, i el de gestió administrativa amb l’àmbit jurídic a través del Mòdul professional  11 “Empresa a l’aula” treballa amb una plataforma on-line d’empreses simulades de tot Espanya.  Aquesta plataforma els hi facilita  l’aprenentatge a través de les noves tecnologies i s’acosta a l’estructura i funcionament de la realitat empresarial en format Network.

Com cada any, el nostre alumnat ha participat, amb molt èxit,  a la trobada d’empreses simulades que es realitza a l’auditori Axa de Barcelona.

El dijous dia 9 de febrer aquest alumnat va fer una presentació pública de les seves empreses, els  de Gestió Administrativa representants de l’empresa INK-GAMES, SLS van presentar les seves novetats,  una de les més destacades,  les màquines de realitat virtual. L’alumnat de l’àmbit jurídic van explicar  la importància d’un bon assessorament jurídic, laboral i fiscal per les empreses a través de l’empresa que  gestionen  ASSEICO, SLS.

Molta dedicació, esforç i excel·lents presentacions. Des de l’equip docent del Cicle Formatiu de grau mitjà de gestió administrativa de l’Escola Industrial, moltes felicitats per la feina ben feta!

fotos-fira

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FESTA DE GRADUACIÓ DELS NOUS TITULATS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

IMG-20160513-WA0001 (1)

Nous tècnics en Gestió Administrativa, Gestió Administrativa en l’àmbit jurídic i tècnics superiors en Administració i Finances

El proper dimarts 28 de juny a partir de les 17:30 hores, a la sala gran de l’Espai Cultura Fundació Sabadell (antiga biblioteca de la Caixa Sabadell i abans Escola Industrial), tindrà lloc l’Acte de Graduació de l’alumnat que finalitza els estudis de Formació Professional del nostre centre, en el que es lliuraran les orles de cada cicle formatiu, els premis als millors expedients acadèmics, i podrem gaudir d’alguna sorpresa per tots els assistents, a més de compartir una bona estona amb l’alumnat, el professorat, personal d’Ensenyament, autoritats Municipals i representants del món empresarial.

Us hi esperem!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Fi de curs 2015/16

11-reglas-de-bill-web

Bill Gates va anar al seu antic Institut a fer un discurs per l’alumnat i entre moltes de les coses que va dir, van ser aquestes 11 regles de vida per què ho tinguessin en compte els joves estudiants.

Penso que són una bona reflexió per aquest últims  dies de curs 2015/16

Publicat dins de General | Deixa un comentari

NETWORKING 2016

lliurament de diplomes empresa aulaL’empresa ASSEICO, SLS  guanya el tercer premi davant de més de 60 empreses simulades de la xarxa d’Empresaula

Aquest passat dimecres l’alumnat del cicle formatiu de grau mitjà de gestió administrativa va participar per tercera vegada a la trobada d’empreses simulades organitzat per el grup de joves emprenedors d’Empresaula.
Com cada any aquest esdeveniment va ser un èxit de participació d’estudiants de diferents cicles formatius de les Famílies d’Administració que participen en aquesta xarxa d’empreses. La trobada es va fer com a anys anteriors a l’Edifici Axa de Barcelona.

El nostre centre, l’Escola Industrial de Sabadell va participar representant a tres empreses:

El CFGM de Gestió Administrativa de l’àmbit jurídic representava a l’empresa ASSEICO, SLS  (Assessors i comercials, Societat Limitada Simulada), els seus treballadors (que són el nostre alumnat) van explicar al públic a través d’imatges de vídeo, power point i explicacions dels seus comercials amb angles, francès, català i castellà,  que la seva empresa es dedica a l’assessorament fiscal, jurídic i laboral.

El CFGM de Gestió Administrativa, van presentar les empreses UST, SLS i Ink Games, SLS, la primera dedicada al lloguer de cotxes multimarca d’alta gama i la segona  a la venda de tinta per impressores i jocs i accessoris per ordinadors. UST, SLS va fer la presentació amb anglès, tant els vídeos com les ponències  dels diferents representants de l’empresa, donat que és una empresa d’àmbit internacional també es va dirigir al públic amb francès, romanes, àrab, català i castellà.

És un orgull pel professorat del nostre centre comptar amb aquest alumnat, van presentar les seves empreses com a grans professionals, amb educació, saber estar i una imatge impecable per l’ocasió. Per l’equip docent d’aquest alumnat tots són guanyadors,  han representat a les seves empreses i el seu centre educatiu amb excel•lència, moltes felicitats a tots i totes!!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

FESTA DE GRADUACIÓ DELS NOUS TITULATS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

IMG-20150522-WA0003Nous tècnics en Gestió Administrativa i tècnics superiors en Administració i Finances

FESTA DE GRADUACIÓ DELS NOUS TITULATS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

El passat divendres 26 de juny es va celebrar amb èxit el lliurament d’orles del nostre alumnat de FP

Retalls de premsa

IMG_1108

IMG_1100

Divendres, 26 de juny a les 17 hores a l’Espai Cultura Fundació Sabadell

El proper divendres 26 de juny a partir de les 17 hores, a la sala gran de l’Espai Cultura Fundació Sabadell (antiga biblioteca de la Caixa Sabadell i abans Escola Industrial), tindrà lloc l’Acte de Graduació de l’alumnat que finalitza els estudis de Formació Professional del nostre centre, en la que es lliuraran les orles de cada cicle formatiu, els premis als millors expedients acadèmics, i podrem gaudir d’alguna sorpresa per tots els assistents, a més de compartir una bona estona amb l’alumnat, el professorat, personal d’Ensenyament, autoritats Municipals  i representants del món empresarial.
Us hi esperem!

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

NETWORKING 2015

Un grup de joves emprenedors de l’empresa CODEGRAM són el personal que gestiona la xarxa d’empreses simulades Empresaula, aquesta és una plataforma on els futurs emprenedors (la majoria alumnat del Cicle Formatiu de grau mitjà de Gestió Administrativa)  interactuen entre si perquè la seva empresa virtual funcioni com ho  faria una empresa real.

Aquest any i per tercer any consecutiu han organitzat una trobada comercial amb les empreses que treballen en aquesta xarxa. L’objectiu de la trobada i de la plataforma consisteix en trobar una fórmula que combini noves formes d’educació, motivació i participació de l’alumnat, i el desenvolupament d’actituds professionals, amb concordança amb les exigències de les empreses actuals. Enguany ha estat com a les edicions anteriors un èxit de participació i de motivació per part de l’alumnat, professorat i tot el personal que treballa a la xarxa d’Empresaula.

La trobada, com ja us vam comentar en els articles anteriors, es va fer a l’Edifici Axa de Barcelona. El personal d’Empresaula ha fet el vídeo adjunt en record d’aquest esdeveniment que recull els moments més emotius d’aquest acte.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Prova restringida d’accés al grau superior de formació professional

Prova restringida d’accés al grau superior de formació professional

En aquest enllaç hi podreu trobar tota la informació sobre la convocatòria de la prova restringida d’accés al grau superior per aquell alumnat que aquest curs finalitzarà un cicle formatiu de grau mitjà

Publicat dins de General | Deixa un comentari