Presentació

Hola a tots i benvinguts al nostre bloc!
Som la Mireia Vázquez, la Vita Pavlova i l’Olga Baro.
Nosaltres som estudiants de segon de batxillerat de L’INS Can Planas de Barberà del Vallès.

INS CAN PLANAS

A totes tres ens agraden tant els nens com el món de la fotografia, per aquest motiu vam decidir fer el treball de recerca juntes. Així, l’objectiu d’aquest treball és investigar tot allò que té relació amb la fotografia de moda infantil.

Integrants del grup:

Per poder fer aquest treball, totes tres vam cercar informació a pàgines web, revistes i vam anar a dos llocs que us explicarem més endavant.

Al principi, ens pensàvem que aquest treball seria una cosa fàcil però, poc a poc, vam veure que no ho era. A l’hora de cercar informació vam veure que era molt difícil trobar-la, i a mesura que avançàvem, ens sortia més coses i aspectes per posar al bloc. Així doncs, el bloc va anar augmentant i es va anant polint mica en mica.

Al bloc hem explicat els diferents aspectes que avarca la fotografia de moda infantil.

En aquest bloc, primer expliquem breument la història de la moda, en segon lloc definim que és la fotografia de moda infantil i les seves característiques, els models, els catàlegs,  els perills dels nens model, les passarel·les, les càmeres, la il·luminació, el tipus de fons , el maquillatge, la fotografia, la perruqueria, la normativa de la fotografia, els fotògrafs internacionals i la classificació de marques segons la qualitat. En la part pràctica podreu veure l’anàlisi dels catàlegs triats, també els llocs que vam visitar i les entrevistes que vam fer a gent dedicada en aquest àmbit. Per últim podreu trobar les conclusions que vam obtenir juntament amb la bibliografia.

Publicat dins de General | Deixa un comentari