El divendres vam collir les cebes de l’hort, nomes vam deixar una per veure com serà la flor i les llavors
Les Tomaqueres
LES CEBES I LES FAVES
Les faves s’han posat sobre de les cebes. I, les cebes s’han doblegat , unes están més llarges i altres molt curtes perqué les van plantar més tard i després tenen el cap punxagut i per baix són gruixudes i la part d’adalt primes. La ceba té un color més fosc per la part d`adal i verd més fluixet la part d`abaix. Les cebes s`estan fen més grans. Hem tret ja les tres escaroles.
Laura , Elsa, David, Irving
ENCIAMS
Pebroteres
ENCIAMS
La col
Hem recollit els enciams
TRUITA D’ALLS TENDRES
Ingrdeients ( per a dues persones):
2 ous
4 alls tendres
sal
oli
Posem l’oli a la paella aboquem l ‘ou batut dins la paella amb l’oli calent. Afegim una mica de sal . Quan l’ou és comença a fer agafem els alls tendres, tallem l’all tendre a trossets petits i el barregem amb l’ou tot fent una truita.
BON PROFIT!!!!!
Alls tendres
Agafem una cabeça d’all, la posem en un recipient i l’omplin d’aigua però que només cobreixi les arrels. Ha d’estar a un lloc que revi llum natural. De cada dent d’all surt una tija que va creixent,;al cap de dos mesos més o menys tindrà un pam d’alçada. Tallem aquesta tija que és l’all tendre.
Tornant de les vacances de Setmana Santa us escriurem una recepte de cuina on l’all tendre n’és el protagonista.
Paula, Gabriel, Jonathan i Nicole 5è