Hola, món!

Benvinguts i benvingudes:

Aquest bloc ha estat creat amb la intenció d’ajudar l’alumnat de 2n ESO de Ciències de la Naturalesa en la seva tasca del dia a dia.

En les diferents pàgines d’aques bloc trobaràs activitats per realitzar de manera que  intentarem canviar, el pensament que la física és aburrida, passant dels problemes de la llibreta de classe a activitats fora l’aula, encare que no hem d’oblidar que sempre haurem de reflexionar sobre les lleis de la Física.

Navegant pel MENÚ SUPERIOR podeu clicar sobre el nom dels temes del curs per accedir a tots els continguts del bloc. Sota l’etiqueta de cada tema trobareu activitats, videos, apunts i enllaços amb els continguts curriculars per la matèria d’aquest curs d’ESO. També podreu trobar exemples dels treballs realitzats per altres companys que us poden ajudar com a guia per fer els vostres.
Esperem, us sigui d’utilitat!

El continguts que podràs trobar són:

1. El m.r.u.

2. La gravetat i el mov. de caiguda lliure.

3. Les forces

4. L’Energia

5. El relleu

6. Els nostres ecosistemes

 

I per començar, a continuació podeu veure un vídeo que es va emitir al progama QueQuiCom que ens mostre un exemple de la física fora l’aula.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ziiqk0fETx4[/youtube]

Publicat al youtube el 08/03/2013 Programa QueQuiCom de Tv3 on parlen de la física al limit i ens porten al Tibidabo i al PortAventura on ens ensenyen coses espectaculars i increibles.