Hola, món!

Benvingut/da a XTECBlocs. Aquest és el teu primer article. Edita’l o esborra’l i comença a fer ús del bloc!

Quant a Jordi Cañadell Badenes

Visc a Sabadell i estic treballant actualment a l'INS Leonardo da Vinci de Sant Cugat del Vallès. Estic casat, tinc dos fills, dos gats i una tortuga de terra, de la Mediterrània. La meva principal passió és la lectura, però també practico esport i m'encanta patinar amb patins en línia, tot i que ja començo a sentir-me un pèl vellet...
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Hola, món!

  1. Hola, això és un comentari.
    Per a eliminar un comentari només heu d’iniciar una sessió i veure els comentaris de l’article, allí tindreu l’opció d’editar-los o de suprimir-los.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *