Hola, món!

Benvolguts i benvolgudes, una nova etapa de FOTOFILOSOFIA s’obre, retornen les espurnes de pensament al primer de Batxillerat (A,B i C) de l’institut XXV Olimpíada de Barcelona. Una manera de plantejar-se els dilemes del nostre món, un estil de pensament que vol anar més enllà de les convencions i les veritats absolutes amb un tarannà crític i socialment compromès. Us proposen una mirada compartida i un esforç constant per pensar i pensar-se en un món complex i en crisi.

S’obre una porta amb infinitat de qüestions per intentar respondre i explorar.

                                                 Montse Palou

mpalou

Quant a mpalou

Professora de filosofia d'institut, vinculada al Grup de Filosofia del Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet i al grup de filosofia pràctica de l'Institut d'Estudis Catalans (Societat Catalana de Filosofia) . I també Antropologa audiovisual
Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Hola, món!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *