MANIFEST EN DEFENSA DE LA FILOSOFIA

Ja sabeu que hi ha gustos per a tothom, i que alguns pensem que la filosofia us pot ser força útil a més d’interessant i divertida. Per als que sou d’aquesta opinió, aquí us deixo un manifest en defensa de la filosofia que podeu signar. Animeu-vos!

http://blocs.xtec.cat/sphn/archives/16

2 thoughts on “MANIFEST EN DEFENSA DE LA FILOSOFIA

  1. ares

    jo crec que si volen que tinguem una formació professional, necessitem professors qualificats, que cada un doni la seva assignatura. perque ells han estudiat la seva carrera i podran donar més covertura a l’assignatura i als alumnes

  2. Fabian

    Las clases de filosofia son tan importantes como como las mates, una te ayuda en el sentido emocional y reflexion sobre nosotros y el otro en el ambito escolar,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *