LA CASTANYADA

Benvolgudes famílies,

Com cada any, en aquestes dates celebrarem a l’escola una de les festes tradicionals de la nostra cultura: la Castanyada. Concretament serà el dimarts 31 d’octubre.

El dia 30, els alumnes de sisè disfressats de castanyers i castanyeres, passaran per les classes a recollir les castanyes que hagin portat els nens i nenes i així la cuinera les podrà torrar.

El dia de la Castanyada, es realitzaran tallers de panellets i altres postres de tardor. Després del pati, s’explicaran contes pels diferents cicles.

A la tarda baixarem al pati on ens vindrà a visitar la senyora castanyera acompanyada pels seus ajudants i repartiran les castanyes  a tots els nens i nenes. També s’atorgarà el premi als alumnes guanyadors del concurs de fotografia “Els colors de la tardor”. Acabarem la festa amb una mica de gresca, cantant i ballant.

Necessitem que del 24 al 27 d’octubre, cada nen/a porti entre 6 i 8 castanyes TALLADES.

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA

La tardor ja és aquí, la Castanyera ja s’acosta i per això ens preparem per fer-li una gran sorpresa: vestir el Montcau amb fotos d’  Els colors de la tardor!

Us animeu a participar? Voleu ser els guanyadors del concurs? Només heu de portar una fotografia impresa en un full DinA4.

Farem una exposició amb totes les fotos, la Castanyera triarà la que més li agradi i la premiarà amb un DETALLET.

Un cop acabada l’exposició, les fotos quedaran a disposició de l’escola.

Podeu portar les vostres fotos fins el dijous 26 d‘Octubre.

Moltes gràcies!

La  Comissió de Festes del Montcau

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *