Curs 2008-2009

Visita a Ràdio Sabadell

El dia 28 de gener els alumnes de l’IES Les Termes juntament amb un grup d’alumnes de l’Escola La Immaculada, van anar a visitar els estudis de Ràdio Sabadell. Alguns van participar en directe al programa “A bona hora”. Escolteu l’entrevista

Download link

Mireu el vídeo de la visita

ràdio sabadell

L’hora del pati

12 de febrer

Un soldat es creua amb la mort quan… Voleu saber el final d’aquest conte? La unitat mòbil de Ràdio Sabadell visita els alumnes de l’IES Les Termes per conèixer el projecte radiofònic d’un institut que aprofita l’hora del pati per organitzar diferents propostes educatives, socials i sanitàries.

hora-del-pati.jpg

Catalunya al futur

El divendres 27 de març de 2009, l’IES Les Termes i l’Escola La Immaculada van participar conjuntament a la segona marató de ràdio escolar.

Enguany, el tema escollit pels alumnes ha estat la Catalunya del futur. Tres alumnes de 4t d’ESO del nostre IES, la Sandra, la Sònia i la Nicasia i un grup d’alumnes de l’Escola La Immaculada, l’Anna, la Maria, la Valèria, la Karla, l’Eli i l’Adrià, es pregunten com serà el nostre país a l’any 2537. Amb veus del futur i amb veus actuals han emès, en directe, un divertit programa.

Escolteu-lo. És super-hiper-guai!!!

Download link

Aquí teniu algunes fotografies de la preparació i de l’emissió del programa en directe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *