Ens voldriem presentar…

Finalment hem iniciat el Taller de Cinema.

Els que participem en el projecte aquest any som:

Sóc l’Andrea Ródenas vaig a l’Alexandre Galí, a la classe de 4 rtA i faig cinema en curs, que es un traball de recerca.  M’agrada la fotogracia i el cinema , per aixo me apuntat a aquest tipus de treball

andrea1

Em dic Itiel, soc un estudiant més de l’IES Alexandre Galí i m’agrada molt el tema de l’informàtica i tot el que estigui relacionat amb electronica, per això estic al taller del cinema, perque m’agrada aprendre coses noves com utilizar una càmera.

Em dic Eric Fuentes, tinc 16 anys. M’agrada fer esport, sobretot fútbol. Sobre el cine m’agraden les pel·licules de comèdia, aventures i acció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *