Comencem Cinema en curs (Escola La Popa)

Els alumnes i les alumnes de Castellcir, durant el segon trimestre farem “retrats d’oficis”.

Aquí teniu les nostres presentacions:

Em dic Clàudia, vaig a 6è, tinc 11 anys i visc a Castellcir. El documental de retrat d’ofici vull que sigui el de CUINER. M’agradaria fer-ho de cuiner perquè, a Castellcir fa molt poc han obert una pizzeria italiana, i al poble no tenim cap restaurant. Vull saber com és que porten aigua d’Itàlia, com es fan les pizzes i com s’organitza un restaurant.

Hola, em dic Evelyn tinc 12 anys , m’ha agradaria treballar l’ofici de veterinària perquè m’agraden els animals  i  que no els i pesí res. I els estimo molt sobretot els cavalls.

Hola em dic Joan i tinc 12 anys. A mi m’agradaria fer l’ofici de cuiner perquè és un bon ofici i perquè m’agrada menjar,també m’agradaria saber com fan els menjars (en especial les pasta de pizza).

Hola em dic Joaquim tinc 11 anys i el que més m’agrada és saltar amb patinet. El retrat d’ofici que m’agradaria és el de cuiner, perquè a mi m’encanta la cuina italiana, sobretot les pizzes.

Hola, em dic Laia i visc a Castellcir, tinc 11 anys i he triat l’ofici de pagès perquè és un ofici típic del poble. I m’agradaria saber com alimenten els animals i com es fan les bales de palla.

Hola em dic Martí, tinc 11 anys, vaig a la classe de la flama olímpica i visc a Castellcir. A mi m’ha agradat fer l’ofici de cuiner perquè tinc interès de aprendre com cuinen, com es distribueixen i com ho fan per servir a tantes persones.

Hola em dic Queralt visc a Castellcir i tinc 11 anys. Em fa molta il·lusió fer aquest projecte i voldria fer-ho dels cuiners perquè: M’agrada la cuina i cuinar, crec que d’aquest tema podríem fer un document molt bo perquè hi ha molt a filmar.

Hola em dic Quim, tinc 11 anys. A mi m’agradaria fer un documental sobre l’ofici de forner, vull saber com fan les pastes i com s’organitzen.

Hola em dic Tomás tinc 12 anys i visc a Castellcir. M’agradaria documentar l’ofici de  policia o de bomber, perquè són oficis amb acció i emoció, però corres riscos que pots morir o anar a l’hospital.

Em dic Diana i tinc 12 anys .Visc a Castellcir i vaig a l’escola la Popa. M ‘agrada el ofici de pagès perquè al meu pare treballa de pagès i jo ha vegades l’ ajudo.

Hola, sóc la Gemma. Aquest any vaig a 6è. Visc a Castellcir, a la Penyora.  Tinc 11 anys, El que més m’agrada és anar amb patinet.  M’agradaria que el documental de retrat d’ofici  sigui és el de cuiner !

Em dic Carlota, vics a Castellcir, tinc 11 anys i vaig a 6è. He triat cuiner perquè m’agradaria que al documental sortís com cuinen, què cuinen, perquè cuinen i per a qui cuinen. M’agradaria que al documental sortís un restaurant de Castellcir que es diu   PIZZA & CAVA, és nou i el menjar està molt bo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *