Sensacions després del rodatge (Escola La Popa)

Quan vam començar a gravar em  vaig adonar que no era tan fàcil, perquè s’havia de mirar que estigués tot  ben posat. Si el personatge s’equivocava havíem de tornar a rodar el pla.

El que més em va agradar va ser fer de càmera i de directora, perquè  m’agrada molt gravar (vull ser directora!). El que menys em va agradar va ser script i el making off , perquè quan em tocava fer el  making off no hi havia bateria i fer d’scrip era avorrit.

El més pesat va ser quan ens traslladàvem,  però van ser molt bonics els llocs on vam gravar i també molt emocionant tot el dia. Finalment  vam aconseguir gravar tot el que ens havíem proposat  i hem aconseguit fer el trajecte.

 

Berta Carbonés

Quan vam fer el rodatge van canviar moltes coses. Al final no vam fer que sortís cap animal, perquè ho havíem d’acabar de gravar el mateix dia i no vam tenir temps. Tampoc vam poder fer que el personatge pugés per una pujada perquè quedava més bé acabar a un altre lloc.

A mi em va agradar molt ser la directora perquè podia fer-ho tot, encara que primer no ho volia ser. El que menys em va agradar va ser fer d’script, perquè havia d’escriure tota l’estona i no era tan divertit com els altres càrrecs.

A l’acabar vam poder transmetre el que volíem. Ara només falta fer el muntatge!

Lina Tragant

 

 

Nosaltres teníem pensat un guió, però quan va arribar la Raquel vam estar mirant el temps i vam començar a pensar què quedaria millor si fer això o allò, i els canvis d’última hora van quedar diferents, però força divertits.

El que més em va agradar va ser una escena en la que jo corria per una pujada, perquè feia exercici (era una mica cansat, però divertit). El que menys em va agradar va ser l’escena que vaig haver de repetir 7 vegades. Va haver un moment que vàrem riure molt perquè passava un cotxe amb música molt alta.

Mateu Anguera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *