El rodatge (Grup 1) (Escola La Popa)

El retrat d’ofici que hem fet el nostre grup és el ramader, hem decidit anar a filmar a la Vall-Llosana, una masia de Castellcir, on en Josep, el ramader, hi viu des de ben petit.

El divendres 2 de març vam anar a fer el rodatge. Abans de gravar, cal fer moltíssimes coses: primer s’ha de fer el balanç de blanc, que és per mesurar la llum que hi ha a cada lloc, en segon lloc, has d’enquadrar el que volíem gravar i movíem el zoom segons si el pla que volíem era tancat o obert. Seguidament s’ha d’enfocar; l’enfocament serveix per saber si la imatge que vols gravar ha de ser nítida o floue, finalment cal mirar l’iris que serveix per saber com vols la imatge, més cremada o més fosca.

Un cop teníem tot ben clar com calia gravar, vam començar a gravar. Vam fer diferents plans: primer vam gravar les vaques en el camp, va ser molt divertit perquè quan ja ho teníem tot muntat, les vaques van començar a marxar i vam anar perseguint-les fins un altre camp. També vam gravar els estables i la neteha d’aquests. Finalment un altre dia vam anar a entrevistar en Josep a casa seva on ens va ensenyar diferents fotografies de quan ell era petit.

Va ser molt divertit i vaig aprendre molt, però feia una mica d’olor a fems. El que em va agradar molt va ser l’entrevista amb en Josep perquè ens va sortir molt bé.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *