Lecturas del Quijote

Seguint la iniciativa de la RAE i l’Asociación de Academias de la Lengua Española, he volgut participar en el projecte El Quijote en Youtube fent una lectura d’unes línies de l’obra de Cervantes. Aquí teniu el resultat, tot i que quan he anat a pujar el fragment que m’havien assignat a l’espai obert per la docta Acadèmia, ja m’havia passat el torn i un altre usuari ja l’havia fet. Què hi farem!

A més, tafanejant pel Youtube, he trobat aquest vídeo en què es demostra fins on arriba la fama del llibre del cavaller manxec: alumnes saharauis d’Smara refugiats als campaments d’Argèlia llegint-lo en àrab. La cita final demostra de nou l’actualitat de les paraules de l’escriptor d’Alcalá:

“La libertad, Sancho, es uno de los más preciosos dones que a los hombres dieron los cielos…”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *