D’ON VENIM?

Bé, després de treballar la cançó “El mon seria…” i de parlar sobre les diferències entre nosaltres, hem fet la primera activitat del projecte.

Hem agafat un mapa del món (que hem penjat en un racó de la classe destinat a aquest projecte) i hem enganxat la foto de cada nen/a en el pais on va nèixer, una vegada fet hem parlat sobre la distància entre els seus paissos i el nostre, com podem viatjar… ha sigut molt interessant, els nens/es estàven engrescadissims!!

Aprofitant la reunió de pares els hi hem comentat el projecte i els hi hem demanat ajuda, sembla que la idea ha agradat i estan disposats a participar, ja us aniré contant.

Per cert! amb aquesta activitat ens ha sorgit la necessitat de preparar un mapa d’Espanya ja que els nens i nenes nascuts aqui no tenen gaire clar que van nèixer a Espanya si no a Sabadell!!! Per aquest motiu estem preparant un mapa on puguin veure les diferents comunitats i ciutats d’Espanya i enganxarem les fotos on correspongui!

Aqui teniu la foto del mapa, he tapat les fotos per temes de drets d’imatge. esxcursio-al-bosc-de-la-salut-052okok

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *