SEPARACIÓ DE MESCLES (EVAPORACIÓ)

Hem treballat l’evaporació com a mètode per separar una dissolució, és a dir una mescla homogènia, en aquest cas hem fet un líquid: l’aigua i un sòlid: la sal.
Treballem l’evaporació en 4 nivells d’aplicació de calor diferents:
1r.- Evaporació ràpida fent bullir la dissolució.
2n.- Evaporació a temperatura ambient.
3r.- Evaporació en un lloc cobert.
4rt. Evaporació a temperatura constant de 5ºC (nevera)
Aquí podeu veure el resultat del primer

De experiments mescles
De experiments mescles
De experiments mescles
De experiments mescles

I EL RESULTAT FINAL

De experiments mescles

I RECOLLIDA AQUESTA SAL ENS QUEDA AIXÍ:

De experiments mescles
Aquest article ha estat publicat en Aigua, Cicle Superior, Matèria, Química. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a SEPARACIÓ DE MESCLES (EVAPORACIÓ)

  1. està molt ben explicat!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *