Club Patí Voltregà

Aquest tema no té res a veure amb el meu bloc, ni tampoc amb la meva vida laboral, que és el que he plasmat al Coin de français.

Tot i així aquí us deixo aquestes imatges, d’un club d’hoquei d’un poblet de 3.000 habitants, on el més difícil del món és trobar un patrocinador, al qual he estat vinculada tota la meva vida, com a aficionada primer i desprès com a jugadora  i on he viscut alguns dels moments més emocionants de la meva vida.

Després de més de 50 anys a la màxima categoria de l’hoquei espanyol l’any passat va baixar a la primera nacional espanyola, on enguany torna a commoure a la gent del nostre poble.

Espero que el nostre petit gran club acabi aquesta trista temporada i l’any vinent ocupi el seu lloc a la Ok lliga.

[kml_rm movie="http://video.xtec.cat:8080/ramgen/edu3tv/video/tvc/batecs/1319990.rm" width="322" height="288"/]

2 thoughts on “Club Patí Voltregà

 1. mpiguill

  Tinc fotos de quan l’AEP, que era el club d’hoquei patins de Puigcerdà jugava a la primera divisió (llavors se’n deia així) amb/contra el Voltregà. Eren temps en que clubs com el Patí Vic ni tan sols existien. Bé, parlo de quan tu encara estaves a la capsa dels caramels.
  Un partit entre els dos equips era com ara el Barça-Madrid o el C.Gel Puigcerdà i el Jaca. De màxima rivalitat, que es diu ara. El meu pare jugava amb els d’aquí, és clar, i al pati dels Escolapis. Les bronques eren del 15 però eren amics i sempre s’acabava força bé.
  L’equip de Puigcerdà va passar al gel i el teu va seguir endavant fins ara. Els desitjo molta sort.
  Grosses bises.
  Àngels

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *