Els alumnes de 5è de colònies al Delta de l´Ebre.

A finals de mes de març, els alumnes de 5è, van poder gaudir de les colònies al Camp d’Aprenentatge de Sant Carles de la Ràpita.
El primer dia, després que els alumnes s’instal•lessin a les habitacions i coneguessin els mestres del CdA, es va dur a terme una activitat de descoberta de Sant Carles de la Ràpita. Per fer-ho, es va realitzar una gimcana organitzada per grups pels carrers del poble.
El segon dia va ser la diada del mar. Al matí es va realitzar un itinerari en barca, per la badia dels Alfacs, on es van fer observacions, es van prendre mesures, es va recollir plàncton, i es van observar les instal•lacions de les muscleres.
A la tarda es va portar a terme treball de laboratori per observar les mostres de plàncton al microscopi, identificar i inventariar els tipus d’organismes que el formen i entendre el funcionament ecològic dels ecosistemes marins.
L’últim dia van poder gaudir d’un itinerari en bicicleta al voltant de la llacuna de l’Encanyissada per tal d’anar copsant els diferents ambients del Delta i la fauna ornítica i aquàtica que els habita.

FOTOS COLÒNIES 5è

3 thoughts on “Els alumnes de 5è de colònies al Delta de l´Ebre.

  1. Lucía Sánchez

    Hola sóc la Lucía Sánchez a les colónies ens ho vam passar molt bé. Vamos fer moltes coses. M’ho vaig passar molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *