El patge ens visita a 4tB

Divendres passat 15 de desembre ens va visitar un patge per donar-nos una carta i caramels per a tots. Un cop escrita la carta amb els nostres desitjos per al proper any, la vam lliurar aquest dimecres, quan els tres patges ens van donar els regals per a la nostra classe (i la resta de classes de l’escola!!).

https://photos.app.goo.gl/mEqUMyF2xmcAs9u83

Sortida a Calafell a 4t

El dia 20 d’octubre els alumnes de 4t vam fer una excursió a Calafell on vam visitar una ciutadella ibèrica i vam conèixer la manera de viure dels íbers, fa més de 2000 anys. També vam fer unes figuretes amb fang anomenades exvots, que les feien servir per demanar desitjos als déus. Després de dinar vam estar jugant i finalment vam tornar a Valls. Ho vam passar la mar de bé, us ho recomanem!

FOTOS CALAFELL

Sant Jordi a l’escola

Abans que s’acabi el curs, volem recollir alguns dels treballs que han fet els alumnes i que no han tornat a casa. Un exemple són els dibuxos que els alumnes de 3r, 4t i 5è van fer amb la temàtica de Sant Jordi, amb els quals es va “elaborar” un drac que recorre les parets de dos pisos de l’escola. Ah, i també vam fer el mural d’un drac entre tots els alumnes de 3r i 4t. Creiem que val la pena mostrar-los en aquestes imatges!

FOTOS SANT JORDI