VISITA FERRAN ALSINA

El dia 14 de desembre de 2015, a l’escola de Vimbodí ens va vindre a visitar un actor disfressat de Ferran Alsina. Va vindre en motiu de un concurs de un joc, que es diu: personatges en joc: Ferran Alsina. En aquest concurs, els de sisè hi vam participar, i vam guanyar, i el premi era aquest. En aquest joc hem aprés moltes coses, la industrialització, les màquines de vapor… Ha sigut molt divertit, però sobretot quan tots els nens i nenes de 5è i 6è fèiem de màquina,(menys el Joel i la Mar, que feien de carboner i obrer, respectivament.) Fèiem ocellets de papers, primer sols i desprès com una màquina, i a la màquina cadascú feia un pas, però a l’individual ho teníem que fer tots els passos sols. Quan ho fèiem sols hem aconseguit 37 ocellets de paper entre tots i quan hem fet la màquina n’hem fet 60, o sigui que entre tot n’hem fet 97 ocellets de paper i al final ens hem emportat alguns. Ha sigut molt divertit!!!!
Aquest es el Ferran Alsina:
ferran alsina
I aquest el seu joc:
http://www.personatgesenjoc.cat/ferranalsina/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *