ESQUEMES-MAPES CONCEPTUALS

GENERADORS DE MAPES CONCEPTUALS I MENTALS
Popplet és una aplicació en línia amb la qual es poden crear mapes mentals i esquemes interactius en els que es poden incloure imatges, text i vídeo de forma gratuïta per després imprimir-los o inserir-los en una web. Cal registrar-se.

Bubbl.us és una aplicació en línia amb la qual es poden crear mapes mentals de forma gratuïta per després imprimir-los o inserir-los en una web.

Mindomo és un generador molt versàtil amb el qual és possible desenvolupar una gran varietat de tipus de mapes conceptuals. Per poder guardar els resultats a l’ordinador cal registrar-se.

Wikimindmap. Generador molt senzill de mapes conceptuals a partir de paraules o expressions. Després d’introduir la paraula o expressió i triar el motor que s’utilitzarà per establir les relacions (per exemple, wikipedia en català), es genera un mapa amb diversos termes relacionats amb la paraula o expressió elegits. En prémer sobre qualsevol d’ells, s’obrirà wikipedia amb informació sobre els termes que s’han generat.

SpicyNodes. Eina permet creat esquemes i mapes conceptuals interactius amb elements multimèdia i enllaços a espais externs.

WiseMapping. Eina en línia gratuïta per a la creació de mapes mentals. Després de registrar-nos gratuïtament, podem crear mapes personalitzats, treballar col.laborativament, compartir, imprimir i exportar.

Mind42 permet la generació de mapes mentals d’una forma ràpida i senzilla. Els avantatges d’aquesta eina són molts ja que permet treballar amb altres companys en línia i introduir textos, enllaços i imatges en els nodes. Cal registrar-se per poder utilitzar-lo.

Mindmeister és una eina similar a les anteriors. Permet treballar colaborativamente en la creació i desenvolupament de mapes mentals en temps rea. La modalitat “Basic” és gratuïta i requereix registrar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *