Les Bruixes 2

Quan van acabar de fer la formula retardada productora de ratolins, el ratolí va entrar per un forat i va anar a parar a la cuina de les bruixes.Va començar l’acció.Va començar a fer-se l’agent secret de s’opte va aparèixer una bruixa  gorda gordissima que venia a viscar la sopa,el ratolí va començar a escalar la taula on hi havia el bistec de les 5.000 bruixes i va tirar la dosi.Va sortir com un llamp cap a fora o l’estava esperan la seva avia amb els 10.00o gats. Es va sentir un crit agut agut que venia del menjador, la meva avia va dir-molt bé ara esperem la funció dels gats jejejej.El ratolí sen va anar un moment i la seva avia li va dir- Ratolinet meu on estas rei meu on tas posat ai pobre net me!

El ratolí va dir- aquí avia aquí. L’avia el va agafar i va dir:Va es hora de tornar a Noruega. El ratolí va pujar a la buixaca de l’avia i van demanar un taxi. Quan estaven a Noruega l’avia van enjegar la tele i van veure el castell de les bruixes,el ratolí va riure jejejejej i sen van anar a dormir contents.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Les Bruixes 2

  1. Mariona Rosich diu:

    MOLT XULO!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *