El nostre primer trimestre a Cicle Mitjà!

Al llarg del primer trimestre hem treballat moltíssim. Hem après un munt de coses noves i, alhora, ens ho hem passat molt bé.

Com estem treballant el nostre poble a Medi Social, hem fet diferents sortides per conèixer el seu relleu. Hem anat a la barana del mar, l’ermita de Sant Elm i la riera de Les Comes.

També hem visitat l’espai Carmen Thyssen i conegut l’exposició La il·lusió del Far West, que havíem estudiat a classe en llengua estrangera, i anat a la Biblioteca Municipal per aprendre a localitzar els llibres que ens interessen.

Per últim, hem observat i passejat per La Fageda d’en Jordà i visitat la cooperativa La Fageda.

Ha estat un bon trimestre. Ara, amb il·lusió cap al segon!!!

1689_opt 1720_opt 1728_opt

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Aparell respiratori: els pulmons de xai

Al laboratori vam poder treballar per grups amb pulmons de xai.
Vàrem observar-ne les dimensions, el pes, la forma i el color. Vàrem tocar la tràquea, feta d’anells de cartílag, i els pulmons. Amb una canyeta vam poder inflar-los i comprovar la capacitat pulmonar. Finalment vam obrir-los, començant per la tràquea, els bronquis i els bronquíols i vàrem comprovar que formen una xarxa de tubs molt i molt prims.
Tot que al principi ens feia una mica d’angúnia, va resultar ser tota una experiència i vàrem aprendre molt!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

La nutrició

Els de quart hem començat el tema de la nutrició investigant a l’Aula de Ciències. Vàrem observar 25 aliments diferents. Aquí teniu algunes fotos de la sessió:

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Benvinguts al bloc de Cicle Mitjà de l’Escola L’Estació

L’equip de mestres de Cicle Mitjà us dóna la benvinguda al bloc.

Hi trobareu les activitats, imatges i informacions que us poden ser útils al llarg del curs. Les fotografies i vídeos de cada curs les trobareu a les pestanyes corresponents.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari