ACTIVITATS DE LLEURE

Bones corredores i corredors!!

Enguany tindrà lloc l’onzena edició de la cursa “Volta a l’Estany d’Ivars i Vila-sana”. Se celebrarà el dia 24 de novembre.

Aquesta cursa té la particularitat que el recorregut transcorre en un entorn inigualable, gaudint alhora de l’esport i de la natura.

Aquest any, es mantenen les tradicionals curses de 10 km, i 7 km en cadira de rodes, però es modifica la cursa de 5 a 7 km; a més a més s’afegeix la modalitat de caminada de 7 km.

INSCRIPCIONS I MÉS INFORMACIÓ

La Junta Provincial de l’Associació Espanyola contra el Càncer organitza la VII Caminada AECC en Marxa Lleida, que tindrà lloc el dia 20 d’octubre a partir de les 10 hores. El punt de trobada dels participants està prevista a la canalització del riu Segre, concretament a sota de la passarel·la dels Camps Elisis. La distància a cobrir serà de 10 KM.

L’AECC destinarà els beneficis d’aquesta activitat a les investigacions sobre el càncer.

El preu per participar en la caminada és de 10 € per als adults i 5 € per als infants nascuts entre els anys 2011 i 2019. Les inscripcions es poden fer fins al 18 d’octubre a través de l’adreça www.boiraexperience.cat/aeccenmarxa  o bé presencialment a la seu de l’entitat (C. Pallars, 25 – Lleida). Els participants també podran inscriure’s el mateix dia de la caminada a les 9.00 hores.

El preu de la inscripció inclou una samarreta, l’avituallament i l’assegurança.

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Amb el lema ‘Camina amb nosaltres!’ us animem a tots i totes a moure’ns de manera sostenible, saludable i segura: caminar o anar en bicicleta són activitats beneficioses no només per a la nostra salut i per al medi ambient, sinó també per la nostra butxaca!