El petit princep a Olesa

El Grup de Mestres de Música (GMM) de l’àmbit del Servei Educatiu Baix Llobregat-6, hem tornat a fer de les nostres i hem muntat un nou espectacle musical a Olesa de Montserrat titulat: “ El petit príncep i the Beatles”, dedicat al llibre El Petit Príncep aprofitant l’avinentesa del 70è aniversari de la mort del seu autor, Antoine de Saint-Exupéry i també el de la seva publicació.
La història d’aquest personatge s’explica cantant i ballant, ja que cada asteroide o planeta que visita es fa coincidir amb una cançó , de manera que la música són cançons de The Beatles i la lletra explica una part del seu viatge ple d’aventures.
Els alumnes canten, ballen, escriuen les lletres de les cançons, llegeixen, combinen les arts plàstiques amb les TIC i elaboren els decorats. Enguany hi hem participat vuit escoles i La Vinyala ha cantat “El rei” amb la música de “Help” i ha ballat “El vanitós” amb la música de “Revolution”. El final de l’espectacle, com havia de ser, va emocionar tot el públic, tots junts vam cantar “La cançó dels estels”, amb la música de “Hey, Jude”.

Més informació

fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *