Video interessant

José Carlos Ramos

José Carlos Ramos és un professional del món del coneixement i la innovació. Creu profundament en crear ponts entre el món dels negocis i els de recerca / acadèmic. Emprenedor de diversos projectes empresarials, desenvolupa la seva activitat en Avanzalis Knowledge Associates com a facilitador de l’alta direcció en projectes estratègics de negoci.

A més és Professor Associat de la Universitat de Barcelona, ​​d’ESADE Business School i altres escoles de negoci. Compta amb experiència com a directiu en empreses de serveis com IBM per qui va treballar als Estats Units.

José Carlos Ramos és Doctor en Organització d’Empreses, Enginyer Superior en Telecomunicació i MBA Executive.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *