JUAN VALVERDE ,cantant famós de Sant Vicenç dels Horts

JUAN VALVERDE : CAJA DE PANDORA

DSC05613_400x300

Ha estat una gran experiència entrevistar a un gran cantant com és Juan Valverde i tenir el goig de escoltar-lo en directe a la Ràdio. Ens vam emocionar. A més ha estat molt divertit . No deixar de ser molt especial poder entrevistar al meu propi pare en un programa de ràdio fent de locutor amb els meus companys de classe. Volem agrair a l’Eva , locutora de Ràdio Sant Vicenç i Txema el tècnic de so per poder fer una emissió tan entranyable.
El excantant del Grup de la Caja de Pandora ha recollit molts èxits durant tota la seva trajectòria artística i desitgem que aquest canvi de rumb musical arribi a bon port i aconsegueixi com a mínim el nivell on havia arribat .

FELICITATS I ENDAVANT

PODEU MIRAR EL TWITTER de LA VINYALA I TAMBÉ EL DE JUAN VALVERDE @JUANVALVERDE
I TAMBÉ A http://juanvalverde.es/ que és la pàgina oficial del cantant

One thought on “JUAN VALVERDE ,cantant famós de Sant Vicenç dels Horts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *