Ens visita un follet!

Avui al matí, els nens i nenes de primer hem rebut una visita inesperada!! Estàvem apuntant els deures quan ha arribat un follet petitet, amb una barretina vermella. Ens ha portat un conte i l’hem explicat a classe. “Els follets sabaters” tracta d’una parella d’avis sabaters que reben l’ajuda d’uns follets per fer sabates i vendre-les, i així sortir de la pobresa. També ens han ensenyat la cançó del sabater, que podeu trobar en aquest enllaç.

Resultat d'imatges de follet

FOTOS

De moment el follet segueix amb nosaltres. No sabem fins quan es quedarà, però ens agrada molt tenir-lo a la classe!


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>