LA VEREMA I LA GRANJA

granja

Els nens i nenes de primer hem anat d’excursió a conèixer la granja i a fer mató. Vam anar a veure les vaques al seu estable, els hi vam donar herba per menjar i després vam veure com es munyia la llet.
Després a la masia vam fer el mató amb llimona i llet fresca.

VEURE LES FOTOS

verema

Els nens i nenes de 2n hem anat a visitar les bodegues Torres i a conèixer el món del raïm, una tradició molt arrelada a Catalunya. Vam aprendre el viatge que fa el raïm des de que el pagès el cull fins que arriba a la nostra taula convertit en most, vi blanc, rosat o negre. A més ha estat molt divertit recollir,trepitjar i beure el most.

VEURE LES FOTOS


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>