ÚLTIM DIA 2N ESO CURS 11-12

L’últim dia de classe, els alumnes de 2n d’ESO van realitzar una petita festa a classe!! En aquesta festa es van donar els premis als guanyadors del concurs de curtmetratges, es va fer l’acomiadament de la Mireia i es va realitzar una guerra d’aigua al pati!!

Bon estiu a tots i totes!!

JOCS FLORALS

Els alumnes d’ESO van celebrar els jocs florals al gimnàs de l’escola. En aquests jocs es van donar els premis a 3 categories i van ser amenitzats pels grups musicals de 1r d’ESO.

Aquí teniu la celebració!!!

 

COSMOCAIXA

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van anar al museu Cosmocaixa a realitzar dues visites guiades: La matèria i El bosc humit. Un cop acabades les visites van poder visitar el museu i les diferents exposicions que hi havia (una de les enfermetats i una altra dels nanos).

EXCAVACIÓ ARQUEOLÒGICA I PATÍ DE VELA

Els alumnes de 1r d’ESO, van anar a realitzar una excavació arqueològica al campus arqueològic del Museu Egipci situat a Palau de Plegamans. Aquesta activitat estava relacionada amb el tema que estaven treballant a classe, els egipcis. Allà van poden excavar com autèntics arqueòlegs, van descobrir sarcòfags, objectes, els van taxar i també van poder visitar la rèplica d’una tomba d’Egipte.

A la tarda van anar a visita el taller d’un mestre artesà de patins de vela. Els va explicar tots els processos en la contrucció, els material i les eines que fa servir per construir-los. Fins i tot, els va explicar algunes tècniques per navegar amb patins de vela.

Aquí teniu algunes fotos de la sortida.

TEATRE: MANS ENLAIRE 1R ESO

Els alumnes de l’optativa de teatre del 2n trimestre han estat preparant l’obra de teatre Mans Enlaire. La setmana passada la van representar en el petit format pels alumnes de l’escola i pels seus pares.
Aquí us deixem algunes fotos per a què els veieu en acció!!!

Concurs de disfresses!

Al final ens va quedar bé el concurs de disfresses, eh! Tots vau col·laborar-hi amb ganes i les presentadores i el jurat van mostrar-se molt professionals. La festa va quedar ben lluïda per ser el primer any que l’organitzàvem. L’any que ve ja en sereu tots uns experts! Aquí teniu unes quantes fotos de record.