4 thoughts on “Coves del Toll

 1. claudia

  Hola com ja veieu em anat a les coves del toll i es molt gran i molt xula i habien estalactites , formes d’elefant,etc…

  ADEUUUUU!!!!!!!!!!

 2. Laia

  Hola a tothom va ser molt xulu anar a les Coves.
  Despres de visitar les coves vem fer tellers.
  adeu

 3. Saul Diaz Rodriguez

  Hola!!! Quant anavem a les coves del Toll a la rotonda hi havia un dolmen era per enterrar els morts . Després vam anar a visitar les coves del Toll. Tenien una historia molt llarga tEnien estalactites ossos d’ animals. Quant vam acavar de visitar la cova vam anar a fer 10 tallers: pintarnos la cara, fer-nos tatuatge ,veure com tallavem la roba amb el silecs etc

 4. Daniel

  Hola!!!
  Anar a les coves del Toll va ser molt guai perquè vam explorar tota la cova amb estalactitas,forats molt grans etc…I desprès a fer els tallers com per exemple: tir amb arc, les postres dels cavernicoles,tatuatges etc…
  Adeu a veure si aneu algun dia!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *