MENJADOR

ECOSABORS

Treballem preferentment amb productes de proximitat i respectant la temporada de cadascun d’ells: de l’hort a l’olla.
Ens encarreguem de la provisió del rebost i de la elaboració dels plats, que es fa diàriament a la cuina de la propia escola, evitant el transport dels aliments ja cuinats i la pèrdua de les seves propietats nutritives que això comporta.
Utilitzem sempre producte ecològic certificat, a excepció del peix, que és fresc i salvatge provinent de llotges de les costes Tarragonines.
EL MENÚ
Els menús que oferim son nutritius, saborosos i atractius a la vista dels més petits i han estat elaborats per ecosabors i revisats per Irma Bros Vila, diplomada en Nutrició i Dietètica i Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels aliments. Dediquem una especial atenció a la formació, tant dels professionals de cuina com del monitoratge, garantint la funció educativa que representa un canvi d’hàbits a l’hora de fer els àpats.
Adaptem el menú per a nens amb particulitats alimentàries.

FUNCIONAMENT
La comunicació i la transparència són factors clau en el nostre funcionament, és per això que oferim un seguiment diari del funcionament del servei, en constant comunicació amb l’AMPA i la Direcció de l’escola.
Participem amb les iniciatives de l’escola (hort ecològic, xocolatades, picnic per a les sortides…) així com organitzar visites a l’hort i a les granges d’on prové el producte o el ple suport a les activitats relacionades amb l’alimentació i el desenvolupament sostenible organitzades pel propi centre (recollida selectiva d’escombraries, compostadora de matèria orgànica o xerrades explicatives).
EL PREU
El preu del menú que oferim ve marcat per la resolució anual del Departament d’Educació, igualant el preu del menú convencional.
Apostem per crear adeptes a un sistema sostenible, sembrant idees esperançadores
sobre els hàbits alimentaris a les noves generacions. Tots hi guanyem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *